Επαγγελματική φωτογράφηση

Μετά απο μία διαρκή και μακρόχρονη πορεία στον χώρο της επαγγελματικής φωτογράφησης στη Σκιάθο ειμαστε στην θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Παρατηρόντας τα καλύτερα σημεία του χώρου σας δημιουργούμε φωτογραφίες που λειτουργούν ως το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων καθώς επίσης και την ειλικρινή επικοινωνία με στους πελάτες σας.


Για την επαγγελματική φωτογράφηση χρησιμοποιούμε επαγγελματικές μηχανές υψηλών προδιαγραφών, καθώς επίσης και όλων των απαραίτητο εξοπλισμό υποστήριξης. Μετά την φωτογράφηση επεμβαίνουμε εαν χρειαστεί ψηφιακά με αποτέλεσμα η αποτύπωση του χώρου σας στην φωτογραφία να αποτελεί την τελειότερη λύση για τις ανάγκες σας.


Το portfolio μας περιλαμβάνει πολυάριθμες φωτογραφίσεις εκδηλώσεων, φωτογραφήσεις επαγγελματικών χώρων όπως, φωτογράφηση ξενοδοχείου, φωτογράφηση εστιατορίου, φωτογράφηση καταστήματων κτλ.


Οι κύριες δραστηριότητες μας επικεντρόνονται στην ευρήτερη περιοχή των Σποράδων και ειδικότερα στην Σκιάθο καθώς επίσης και στα νησιά των Κυκλάδων όπως Σαντορίνη και Μύκονο.

 

Για να δείτε τα δείγματα της δουλειάς μας κάντε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Φωτογραφίες ξενοδοχείων


Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην φόρμα επικοινωνίας.

Skiathos Photography Newsletter

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Παπαδιαμάντη & Μιαούλη, 37002 Σκιάθος.
    Τηλ.: +30 24270 21697

Follow Us

Skiathos Photography
`